SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/034 | 4100 Berettyóújfalu, Kossuth utca 35.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. szept. 25.


admin

    Arany Péntek 2024

    Szeptember 20-án rendeztük meg immár harmadik alkalommal pályaválasztási fesztiválunkat, az Arany Pénteket. Ezúttal 210 nyolcadikos 17 iskolából érkezett hozzánk.

    Arany Péntek 2024

    Szeptember harmadik péntekje = őszi pályaválasztási fesztivál az Aranyban

    Arany Péntek 2024 videó

    Szeptember 20-án rendeztük meg immár harmadik alkalommal pályaválasztási fesztiválunkat, az Arany Pénteket. Évről évre nagyobb az érdeklődés rendezvényünk iránt, ezúttal 210 nyolcadikos diák küzdötte magát végig az akadályversenyen. A regisztráló diákok számát látva 10-re növeltük az állomások számát, ahol a jól bevált feladatok mellett sok-sok újdonság is várta a látogatókat. Most is közkedvelt volt az élő szabadulószoba, a testedzés matektanár módjára, a természettudományok rejtélyes világa és a hangágyúval való tüzelés. A tornateremben összeállított akadálypálya megtétele után mindenki egészséges piros arccal indult a következő állomás felé. Új színfolt volt a sebfestés. Egészségügyis diákjaink nyári táborban tanulták meg a sebimitáció mesterségét és ezt kamatoztatták a demonstrációs teremben, ahol a valódihoz megtévesztésig hasonlító sebeket festettek a vállalkozó vendégek kezére. A közgazdasági szaktanterem kaszinóvá alakult, ahol lehetett rulettezni és a megnyert nyereményeket befektetni, kockáztatni. Most sem maradhatott el a bűvöskocka és más logikai kütyük forgatása, a történelmi és topográfiai játékok, az idegen nyelvek kavalkádja a Bábel tornyában, és a Lego robot rally.

    A programot az eredményhirdetés zárta.

    A harmadik helyen a József Attila Általános Iskola és Széchenyi Tagiskola 22 fős vegyes csapata végzett 769 ponttal. A második helyezett a Diószegi Kis István Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI 19 és Sárrétudvari Jókai Mór Általános Iskola 3 tanulója lett 785 ponttal.

    Az első helyet a Széchenyi Tagiskola 23 fős csapata szerezte meg 817 ponttal.

    Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük, hogy velünk töltöttek egy napot! Bízunk benne, hogy sikerült egy kis segítséget nyújtanunk a pályaválasztáshoz.

    Köszönet illeti segédkező diákjainkat és a Diákönkormányzatot lelkes munkájukért.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Szakmatúra 2024

    Szakmatúra 2024

    Október 16-án került megrendezésre a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum pályaválasztási fesztiválja, ahol a megye hetedikes és nyolcadikos tanulói kaphattak ízelítőt a középiskolák képzési kínálatából.

    2024. okt. 16.


    admin

    Arany Matiné: Állati küldetés

    Arany Matiné: Állati küldetés

    Az Állatok Világnapja alkalmából tehetséggondozó foglalkozást tartottunk általános iskolásoknak. 14 tanuló érkezett hozzánk, akik nagy lelkesedéssel és kreativitással oldották meg a feladatokat.

    2024. okt. 4.


    admin

    Állásbörze Debrecenben

    Állásbörze Debrecenben

    Iskolánk is képviseltette magát a XI. Napló Állásbörzén, Debrecenben. A program célja elsősorban a felnőttoktatást népszerűsítése volt. A megjelent vállalatokkal való ismerkedés, kapcsolatépítés pedig a jövőbeli duális képzések szervezését segítette elő.

    2024. szept. 27.


    admin


    Partnereink

    SZC logo

    Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


    Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum

    4100 Berettyóújfalu, Kossuth utca 35.

    Telefon: +36 54/402-250

    E-mail: titkarsag@arany.berettyoujfaluiszc.hu

    OM azonosító: 203030/034


    2024Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum