SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/034 | 4100 Berettyóújfalu, Kossuth utca 35.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. márc. 7.


Admin

  A DExam Vizsgaközpont partnere lett az Arany!

  Új angol nyelvi képzés indításával segítjük elhelyezkedésüket a környezetünkben beruházó multinacionális cégeknél, az Erasmus+ programmal külföldi szakmai gyakorlaton vehetnek részt technikumi tanulóink.

  A DExam Vizsgaközpont partnere lett az Arany!
  A DExam Vizsgaközpont partnere lett az Arany!

  A nyelvtudás egyike a legfontosabb készségeknek, amely segíti diákjainkat céljaik elérésében legyen szó itthoni, külföldi továbbtanulásról, vagy munkába állásról. Iskolánk igyekszik minden lehetőséget megteremteni tanórán és tanórán kívül, az iskola falain belül és azon kívül, hogy felkészítsük őket a középiskola utáni kihívásokra. Új angol nyelvi képzés indításával segítjük elhelyezkedésüket a környezetünkben beruházó multinacionális cégeknél, az Erasmus+ programmal külföldi szakmai gyakorlaton vehetnek részt technikumi tanulóink, ingyenes felkészítőkkel támogatjuk őket, hogy nyelvvizsgát szerezzenek. Új lehetőségként együttműködési megállapodást kötöttünk a Debreceni Egyetem Vizsgaközpontjával, amely tovább szélesíti a lehetőségeket. Partnerintézménynek lenni számos előnnyel jár: a diákok ingyenes próbanyelvvizsgán tesztelhetik tudásukat, bemutató órákon vehetnek részt, nyelvtanáraink pedig ingyenes szakmai továbbképzéseken tanulhatják meg a DExam nyelvvizsgára való felkészítés fortélyait, a feladatok értékelését és a vizsgáztatás szabályait. Továbbá könyvtárunk ingyenes nyelvvizsga-felkészítő kiadványokkal gazdagodott. Az együttműködés már 2022 decemberében elindult, amikor mintegy 70 diákunk vett részt a bemutató órákon és a próbanyelvvizsgán. A partnerintézményi táblát aulánkban helyeztük el.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Levéltári Napok a Zsinagógában

  Levéltári Napok a Zsinagógában

  Iskolánk 11.B osztályos tanulói május 29-én részt vettek a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Vármegyei Levéltára és a Bihari Múzeumért Alapítvány berettyóújfalui rendezvényén, amelynek a Zsinagóga adott otthont.

  2024. máj. 29.


  admin

  Civilek a Fiatalokért Egyesület előadása

  Civilek a Fiatalokért Egyesület előadása

  Május 24-én a Civilek a Fiatalokért Egyesület tartott interaktív foglalkozást a 10.A és a 9.B osztályban. A diákok megismerkedhettek a civil szervezetek célkitűzéseivel, feladataival és számos példát láthattak arra, hogy milyen szerteágazó profillal rendelkezhet egy egyesület. Majd következett az Alacoolj! játék.

  2024. máj. 24.


  admin

  Szeretethíd 2024

  Szeretethíd 2024

  Május 24-én a 9.A és a 9.B osztályok és osztályfőnökeik szemétszedő körútra indultak a városban a Magyar Református Egyház által szervezett Szeretethíd Református Önkéntes Nap keretében.

  2024. máj. 24.


  admin


  Partnereink

  SZC logo

  Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


  Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum

  4100 Berettyóújfalu, Kossuth utca 35.

  Telefon: +36 54/402-250

  E-mail: titkarsag@arany.berettyoujfaluiszc.hu

  OM azonosító: 203030/034


  2024Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum