SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/034 | 4100 Berettyóújfalu, Kossuth utca 35.

Intézmény logo

Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 7.


admin

    Pénz 7

    A pénzügyi tudatosság jegyében sok színes és érdekes programot szerveztünk diákjaink számára a Pénz 7-en.

    Pénz 7
    A Pénz7-en innen és túl
    Változatos programok tették izgalmassá a Pénz7-et iskolánkban. Március 4-én több programmal is csatlakoztunk ehhez az országos, pénzügyi tudatosságot népszerűsítő rendezvénysorozathoz. Hallgathattak diákjaink pénzügyi előadást. Meghívott vendégünk Nyéki Juhász Edit, a helyi OTP fiókvezetője, saját személyes életútjának bemutatásán keresztül ismertette a megtakarítások és a hitelfelvételek pénzügyi lehetőségeit. A bankban történő megtakarítások előnyeire hívta fel figyelmünket. Részletesen elmagyarázta a hitelkártya pénzteremtő funkcióját. Előadónk óvatosságra intett a banki csalók módszereinek bemutatásával. Megismerkedhettünk a revolut kártya használatával is. Az érdekes és tanulságos előadásokat a 10.E és a 13.P osztályosok már meghallgathatták. Fiókvezető asszony április 9-én ismét ellátogatott hozzánk, hogy a 10. D osztályban tartson előadást. Köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat.
    A PÉNZ7 alkalmából a DÖK online pénz-kvízzel készült. A 10+1 kérdésből álló kérdéssort hibátlanul kitöltőket március 27-én, a sportnapon díjaztuk. Oklevelüket a DÖK elnökétől vehették át.
    A Pénziránytű Alapítvány Pénzfutam versenyére a 11.A, a 12. A, 12.B, 12.D és a 13.P osztály tanulóival pályáztunk. Az OTP Fáy Alapítvány által meghirdetett kisfilmkészítő versenyére a 9.D és a 11.A osztályokkal neveztünk be. Az e-learning tananyagokkal már megismerkedtek, a kisfilmek elkészítése még folyamatban van. A verseny eredménye április végén várható.
     

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Arany Bál 2024

    Arany Bál 2024

    Március 1-én rendeztük meg diákbálunkat, az Arany Bált. Hálásan köszönjük a szülőknek és minden támogatónknak, hogy hozzájárultak a rendezvény színvonalas megvalósításához.

    2024. márc. 5.


    admin

    Felkészítő szóbeli meghallgatásra

    Felkészítő szóbeli meghallgatásra

    Február 9-től indul online felkészítőnk a szóbeli meghallgatásra. Az írásbelihez hasonló módon a Redmentában tesszük közzé a típusfeladatokat, amelyek megoldására a szóbeliig lesz ideje a felvételizőnek. Ha van már regisztrációja, lépjen be felhasználói nevével és jelszavával a Redmentába. A feladatlapokat az alábbi direktcímmel éri el: 8_oszt_ly173972

    2024. febr. 8.


    admin

    Konzultációs alkalmak nyolcadikosoknak

    Konzultációs alkalmak nyolcadikosoknak

    Jelenléti konzultációs alkalmakat hirdetünk nyolcadikosoknak január 12-én matematikából, január 19-én magyar nyelvből. A foglalkozások 14.30 órakor kezdődnek a 205. teremben. Előzetes jelentkezés e-mailben vagy telefonon.

    2024. jan. 4.


    admin


    Partnereink

    SZC logo

    Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


    Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum

    4100 Berettyóújfalu, Kossuth utca 35.

    Telefon: +36 54/402-250

    E-mail: titkarsag@arany.berettyoujfaluiszc.hu

    OM azonosító: 203030/034


    2024Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikum