Hírek - Ideiglenes felvételi jegyzék 2021Ideiglenes felvételi jegyzék 2021

vissza...

2021.03.08, 14:23

Tisztelt Szülők! Kedves Nyolcadikosok!

 

A BSZC Arany János Gimnázium és Technikumban 2021. február 24-25-26-án lezajlottak a szóbeli felvételi vizsgák. Az általános iskolai eredmények, a központi írásbeli vizsgák pontszámai és a szóbeli vizsga eredményei alapján tagozatonként kialakultak a rangsorok. A felvételi jegyzék csak tájékoztató jellegű, hiszen minden diák minden olyan tagozat rangsorában szerepel, amelyre beadta a jelentkezését, felvételt azonban legfeljebb egy helyre nyerhet. A jelentkezések módosítására március 23-24-én van lehetőséga módosító tanulói adatlap kitöltésével. A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el:

-az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása, illetve

-az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tanulmányi terület megjelölése. Az egyeztetés tényét az intézménynek az eredetileg benyújtott jelentkezési lapon fel kell tüntetnie.

Új iskolát (és annak tanulmányi területét) nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni! Intézményt és tanulmányi területet nem lehet a módosító időszakban törölni!

A módosító tanulói adatlapot a tanulói adatlappal megegyező módon kell előállítani, azaz:

-az egyéni jelentkezők a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer egyéni jelentkezők számára készített felületén, önállóan állíthatják elő,

-azon jelentkezők számára, akiknek eredeti tanulói adatlapját is az általános iskola állította elő a módosító tanulói adatlapot is az általános iskola állítja elő, a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer általános iskolák számára készített felületén. A módosító tanulói adatlapokat március 25-ig*kell megküldeniea jelentkezőnek (egyéni jelentkező esetén), illetve az általános iskolának (általános iskolás jelentkező esetén) a Hivatal címére. A módosító tanulói adatlap mellékleteként semmilyen dokumentumot nem kell csatolni.

Az alábbi linken lehet megtekinteni az ideiglenes felvételi jegyzéket. LINK

A felvétel végleges eredményéről április 30-ig kapnak határozatot postai úton.

Kérdés esetén keressenek bennünket iskolánk elérhetőségein!

Addig is jó egészséget kívánunk mindenkinek!Közelgő események